EGYPÁRCIPŐ. Az elnevezés magáért beszél.

Minden egyes cipő modellünkből egyetlen pár elérhető weboldalunkon és üzletünkben is. Nincsenek belőlük különböző színkombinációk, nincsenek belőlük különböző méretek. Egyetlen modell, egyetlen szín, egyetlen méret. Rengeteget dolgozunk azon, hogy lábadra valóban megfelelő, személyiségedhez illő cipő kerülhessen azáltal is, hogy cipőkínálatunk kialakításánál arra törekszünk, hogy ne csak az ár, hanem a lábbelik által hordozott értékek is átlagon felüli jellemzőkkel bírjanak akár kidolgozásukat, akár szín-, és formavilágukat tekintve. Állandóan keressük, kutatjuk az újdonságokat, a különlegességeket. Kizárólag nyugat-európai országok beszállítóival tartunk kapcsolatot, így cipőink 100%-a is onnan érkezik. Célunk, hogy a magyarországi cipő kedvelő lakosság lehető legnagyobb részének kinyissuk a cipővilág ajtaját, melyen keresztül beléphet az exkluzív, átlagostól eltérő cipők világába anélkül, hogy elhagyná lakhelyét.

Reméljük, hogy Te is tagjává válsz elégedett vásárlóink csoportjának! Mi mindenképpen dolgozunk rajta, hogy ez sikerüljön.

Nemcsak webáruházat működtetünk; kiskereskedelmi üzletben is kínáljuk cipőinket, így az összes ezen webáruházunkba feltöltött cipő megtalálható ott is, így akár testközelből is megismerkedhetsz velük.

CÍMÜNK:

EGYPÁRCIPŐ – 9021 – Győr (belváros) – Király u.10.